Vymazanie účtu a údajov
Usuwanie konta i danych
Usuwanie konta i danych
Posledná aktualizácia: 17. júla 2026
Ostatnia aktualizacja: 17 lipca 2026
Ostatnia aktualizacja: 17 lipca 2026
Kto sme
Prevádzkovateľ údajov / vývojár: CAPSILON BROTHERS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, prevádzkovateľ aplikácie TachoAngel, so sídlom ul. Mikołaja Reja 18/34, 43-300 Bielsko-Biała, Poľsko.
TachoAngel je asistenčná aplikácia pre vodičov určená na čítanie údajov z inteligentných tachografov a kariet vodičov.
Kim jesteśmy
Administrator danych / deweloper: CAPSILON BROTHERS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, operator aplikacji TachoAngel, z siedzibą przy ul. Mikołaja Reja 18/34, 43-300 Bielsko-Biała, Polska.
TachoAngel to aplikacja asystująca dla kierowców, służąca do odczytu danych z inteligentnych tachografów, kart kierowców.
Vymazanie účtu v Aplikácii
Otvorte aplikáciu TachoAngel a prihláste sa pomocou účtu Google.
Prejdite do Nastavení (Settings).
Ťuknite na Vymazať účet (Delete account).
Prečítajte si potvrdzujúcu správu a vyberte možnosť Vymazať natrvalo (Delete permanently).
Vaše prihlasovacie konto Firebase bude vymazané a vybrané lokálne údaje aplikácie budú odstránené.
Bezpečnostné upozornenie: Ak ste sa v poslednom čase neprihlásili, Google/Firebase môže z bezpečnostných dôvodov pred vymazaním účtu vyžadovať opätovné prihlásenie. Aplikácia vás vyzve na prihlásenie cez Google, po ktorom môžete postup zopakovať v Nastaveniach.
Usuwanie konta w aplikacji
Otwórz aplikację TachoAngel i zaloguj się za pomocą konta Google.
Przejdź do Ustawień (Settings).
Stuknij Usuń konto (Delete account).
Przeczytaj komunikat z potwierdzeniem i wybierz Usuń trwale (Delete permanently).
Twoje konto logowania Firebase zostanie usunięte, a wybrane lokalne dane aplikacji zostaną wyczyszczone.
Uwaga dotycząca bezpieczeństwa: Jeśli nie logowałeś się w ostatnim czasie, ze względów bezpieczeństwa Google/Firebase może wymagać ponownego zalogowania się przed usunięciem konta. Aplikacja poprosi Cię o zalogowanie się przez Google, po czym proces będzie można powtórzyć w Ustawieniach.
Žiadosť o vymazanie účtu bez použitia Aplikácie
Ak už nemáte prístup k Aplikácii, môžete požiadať o vymazanie účtu z e-mailovej adresy spojenej s účtom Google, ktorý ste používali na prihlásenie.
E-mail: support@tachoangel.app
Predmet: TachoAngel — account deletion request
V správe uveďte e-mailovú adresu priradenú k účtu Google a krátke vyhlásenie, že chcete vymazať účet TachoAngel a súvisiace údaje. Voliteľne môžete uviesť model zariadenia a približný dátum posledného použitia. Overíme vašu totožnosť a žiadosť spracujeme do 30 dní (zvyčajne do 7 pracovných dní).
Prośba o usunięcie konta bez użycia aplikacji
Jeśli nie masz już dostępu do aplikacji, możesz wysłać prośbę o usunięcie konta z adresu e-mail powiązanego z Twoim kontem Google, którego używałeś do logowania.
E-mail: support@tachoangel.app
Temat: TachoAngel — account deletion request
W treści wiadomości podaj swój adres e-mail przypisany do konta Google oraz krótkie oświadczenie, że chcesz usunąć konto TachoAngel i powiązane z nim dane. Opcjonalnie możesz dodać model swojego urządzenia i przybliżoną datę ostatniego użycia. Zweryfikujemy tożsamość i przetworzymy żądanie w ciągu 30 dni (zazwyczaj proces ten trwa do 7 dni roboczych).
Čo sa vymaže
Po vymazaní účtu (v Aplikácii aj e-mailom) vymažeme alebo natrvalo odstránime: vaše autentifikačné konto Firebase (Firebase Authentication), Firebase UID, e-mailovú adresu, používateľské meno, URL profilovej fotografie, uložené Bluetooth párovania s tachografom, históriu načítaní kariet vodičov a súborov DDD, archív skenov CMR (ak existuje), miestnu históriu oznámení/správ a rozhodnutia týkajúce sa nočných pracovných relácií uložené lokálne. Aktívne pripojenie BLE (Bluetooth Low Energy) sa tiež odpojí.
Co jest usuwane
Po usunięciu konta (zarówno w aplikacji, jak i drogą mailową), usuwamy lub trwale wymazujemy: Twoje konto uwierzytelniające Firebase (Firebase Authentication), identyfikator Firebase UID, adres e-mail, nazwę użytkownika, adres URL zdjęcia profilowego, zapisane parowania Bluetooth z tachografem, historię odczytów kart kierowcy i pliki DDD, archiwum skanów CMR (jeśli istnieje), lokalną historię powiadomień/wiadomości, a także decyzje dotyczące sesji pracy w nocy zapisane lokalnie. Dodatkowo aktywne połączenie BLE (Bluetooth Low Energy) zostaje rozłączone.
Čo sa automaticky nevymaže
Nastavenia motívu, jazyka a oznámení (upozornení) zostanú uložené na úrovni zariadenia, kým nevymažete pamäť Aplikácie alebo ju neodinštalujete. Súbory predtým zdieľané pomocou funkcie zdieľania v systéme Android sa nachádzajú mimo Aplikácie a zostávajú pod vašou kontrolou.
Váš účet Google spravuje spoločnosť Google; z našej strany sa odstráni iba prepojenie TachoAngel so službou Firebase. Protokoly serverov Google/Firebase podliehajú zásadám ochrany osobných údajov spoločnosti Google a my nevlastníme ani neprevádzkujeme vlastný samostatný backendový server.
Vymazanie všetkých lokálnych údajov: Odinštalujte Aplikáciu alebo použite systémové Nastavenia Androidu -> Aplikácie -> TachoAngel -> Úložisko -> Vymazať údaje.
Czego nie usuwamy automatycznie
Preferencje motywu, języka i ustawienia powiadomień (alertów) są zachowywane jako ustawienia na poziomie urządzenia do momentu, w którym wyczyścisz pamięć aplikacji lub ją odinstalujesz. Pliki udostępnione wcześniej za pomocą funkcji udostępniania w systemie Android znajdują się poza aplikacją i pozostają pod Twoją kontrolą.
Twoje konto Google jest zarządzane przez firmę Google; z naszej strony usuwane jest jedynie powiązanie TachoAngel z usługą Firebase. Logi serwerów w Google/Firebase podlegają polityce prywatności Google, a my nie posiadamy ani nie obsługujemy własnego, odrębnego serwera backendowego.
Aby usunąć wszystkie lokalne dane: Odinstaluj aplikację lub skorzystaj z systemowych Ustawień Androida -> Aplikacje -> TachoAngel -> Pamięć -> Wyczyść dane.
Uchovávanie údajov po vymazaní
Vymazanie údajov z Firebase Auth prebehne z pohľadu Aplikácie okamžite. Žiadosti o vymazanie zaslané e-mailom sa vybavujú do 30 dní. Údaje z tachografov ani kariet vodičov neuchovávame na vlastných serveroch, pretože sa spracúvajú výlučne vo vašom zariadení.
Przechowywanie danych po usunięciu
Usunięcie danych z Firebase Auth następuje natychmiastowo z perspektywy aplikacji. Wnioski o usunięcie wysłane drogą mailową są realizowane w czasie do 30 dni. Nie przechowujemy danych z tachografów ani kart kierowców na własnych serwerach, ponieważ ich przetwarzanie odbywa się wyłącznie na Twoim urządzeniu.
Súvisiace odkazy
Zásady ochrany osobných údajov: https://tachoangel.app/sk/privacy-policy
Technická podpora: support@tachoangel.app
Powiązane linki
Polityka prywatności: https://tachoangel.app/pl/privacy-policy
Wsparcie techniczne: support@tachoangel.app